ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ

H διαδικασία διαβούλευσης σχετικά με τη Νέα Προγραμματική Περίοδο 2021-2027 και την Περιφερειακή Στρατηγική για τα Ιόνια Νησιά με τους κοινωνικούς εταίρους/φορείς της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων ξεκίνησε με ένα πρώτο γύρο διαδικτυακών ημερίδων που οργανώθηκε τον Δεκέμβριο 2020 (18-23/12/2020).

Πραγματοποιήθηκε μια αρχική ενημέρωση για την κατάσταση στην Περιφέρειας Ιονίων Νήσων και τις Προκλήσεις της νέας Προγραμματικής Περιόδου 2021-2027 καθώς και οι κατευθύνσεις και οι Άξονες στους οποίους θα βασιστεί η νέα Αναπτυξιακή Στρατηγική για τα Ιόνια Νησιά.

Ακολούθησαν πέντε ειδικότερες διαδικτυακές ημερίδες στη διάρκεια των οποίων έγινε παρουσίαση της υπάρχουσας κατάστασης και των προκλήσεων- προοπτικών για την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, με βάση τους παρακάτω πέντε Στόχους Πολιτικής:

Στο επόμενο διάστημα:

  •  οι φορείς- εταίροι μπορούν να διατυπώσουν τις απόψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις τους  αποστέλλοντας το συννημένο έγγραφο στην ΕΥΔ Ε.Π. Ιονίων Νήσων (ionia@mou.gr).
  • οι πολίτες μπορούν να αποστείλουν τις απόψεις τους ηλεκτρονικά, μέσω των σχολίων που βρίσκονται στο κάτω μέρος των παρακάτω σελίδων και αφού κάνουν εγγραφή:
  1. Το Παραγωγικό σύστημα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων
  2. Διασυνδεσιμότητα (Μεταφορές-Ευρυζωνικά δίκτυα)
  3. Περιβάλλον
  4. Κοινωνική πολιτική
  5. Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις (ΟΧΕ)

 

 

Leave a Comment

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Στείλετε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt
Click to listen highlighted text!