ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΑμεΑ (18/8/2015)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΦΡΟΝΤΙΔΑ & ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΠΑΙΔΙΩΝ & ΑμεΑ (18/8/2015)

320

Δημοσιοποίηθηκε στις 18/8/2015 από την Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης η 1η Πρόσκληση υποβολής προτάσεων στο πλαίσιο του ΠΕΠ Ιονίων Νήσων 2014-2020.

Η Πρόσκληση εντάσσεται στον ΑΞΟΝΑ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑΣ 5 του ΠΕΠ («Κοινωνική ένταξη, ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού και καταπολέμηση της φτώχειας & των διακρίσεων»), που συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ και έχει τίτλο «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2015-2016 ».

Η δε πράξη που θα ενταχθεί αφορά στην παροχή  θέσης φροντίδας και φιλοξενίας βρεφών, νηπίων, παιδιών και ατόμων ΜΕΑ σε σε ωφελούμενα άτομα (γυναίκες και άνδρες που έχουν την επιμέλεια ανηλίκων), για το έτος 2015-2016 σε αντίστοιχες δομές φύλαξης.

Η πράξη θα υλοποιηθεί με ενιαίο τρόπο σε όλη τη χώρα, με ένα δικαιούχο (την Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης), που  έχει ήδη εκδώσει σχετική πρόσκληση προς δομές φύλαξης και δυνητικά ωφελούμενους. Ο δικαιούχος (ΕΕΤΑΑ) θα κάνει και τη σύζευξη & αντιστοίχιση  μεταξύ παιδιών και θέσεων σε δομές. Η διάθεση της θέσης πραγματοποιείται προς τον ωφε%

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Στείλετε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt
Click to listen highlighted text!