ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Θεματικό Εργαστήριο για “Δημιουργική Οικονομία” (12/2016)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε Θεματικό Εργαστήριο για “Δημιουργική Οικονομία” (12/2016)

1273

                                                                         Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

Η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων στο πλαίσιο της «Στρατηγικής για την Έξυπνη Εξειδίκευση» συνεχίζει τη διαβούλευση με το τοπικό επιχειρηματικό και ακαδημαϊκό/ερευνητικό δυναμικό για την προώθηση της καινοτόμου επιχειρηματικότητας.

Για το σκοπό αυτό διοργανώνει Θεματικό Εργαστήριo για την ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ που θα πραγματοποιηθεί στην Κέρκυρα,  (αίθουσα «Ιπποκράτης»- Τμήμα ΞΓΜΔ Ιονίου Πανεπιστημίου, πλατεία Α. Τσιριγώτη), την Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016 από ώρα 9.30 π.μ. έως 13.30μ.μ.

Η θεματολογία του εργαστηρίου είναι η ακόλουθη:

  • Η Δημιουργική οικονομία και Καινοτομική επιχειρηματικότητα στην ψηφιακή εποχή, με εισηγητή τον κ. Ν. Βογιατζή, διευθυντή του gi-Cluster Δημιουργικών βιομηχανιών του Corallia
  • “Δημιουργικές βιομηχανίες και αναπτυξιακές πολιτικές”, με εισηγητή τον κ. Βασίλη Αυδίκο, Λέκτορα τμήματος Οικονομικής και Περιφερειακής ανάπτυξης Παντείου Πανεπιστημίου

Θα ακολουθήσουν παρεμβάσεις/προτάσεις από τους παριστάμενους, φορείς, μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας και επιχειρηματίες.

Από τη συζήτηση θα επιδιωχθεί να προκύψουν και να καταγραφούν ΚΑΙΝΟΤΟΜΕΣ επενδυτικές ιδέες που θα συνδέουν το πλούσιο πολιτιστικό και δημιουργικό απόθεμα της Περιφέρειας με την επιχειρηματικότητα. Τα πορίσματα του Θεματικού Εργαστηρίου θα αξιοποιηθούν και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες της Π.Ι.Ν.

Με βάση τα παραπάνω σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε στις εργασίες του θεματικού εργαστηρίου.

 

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΑΛΙΑΤΣΑΤΟΣ

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Στείλετε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt
Click to listen highlighted text!