Προμήθεια εξοπλισμού για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Κεφαλονιά) από το Ε.Π. Ιόνια Νησιά 2014-2020

Προμήθεια εξοπλισμού για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Κεφαλονιά) από το Ε.Π. Ιόνια Νησιά 2014-2020

4487

To έργο της «Προμήθειας τεχνικού και εκπαιδευτικού εξοπλισμού για την Ακαδημία Εμπορικού Ναυτικού (Α.Ε.Ν.) Ιονίων Νήσων» στην Κεφαλονιά εντάχθηκε στο Ε.Π. «Ιόνια Νησιά 2014-2020» με απόφαση της Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων  Ρόδης Κράτσα-Τσαγκαροπούλου.

Το έργο περιλαμβάνει την αναβάθμιση και προμήθεια προσομοιωτών για τις εκπαιδευτικές ανάγκες της Σχολής καθώς και τη δημιουργία Αίθουσας Τηλεκπαίδευσης-Τηλεδιάσκεψης.

Με την υλοποίηση του έργου αυτού,  επιτυγχάνεται ο εκσυγχρονισμός της Σχολής Ε.Ν. με τη προμήθεια σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων, η οργάνωση των εκπαιδευτικών και διοικητικών λειτουργιών με στόχο την άνοδο του επιπέδου της παρεχόμενης Εκπαίδευσης και η απόκτηση εξειδικευμένων γνώσεων εκ μέρους των σπουδαστών που θα τους βοηθήσει στην επαγγελματική τους σταδιοδρομία.

Άμεσα ωφελούμενοι από την υλοποίηση του έργου είναι οι σπουδαστές, οι εκπαιδευτές και η ίδια η εκπαιδευτική μονάδα ( Α.Ε.Ν.)

Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου είναι 1.076.000€ και η προβλεπόμενη ημερομηνία ολοκλήρωσής του η 31/12/2022.

Δικαιούχος και Κύριος του έργου είναι το Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής (Διεύθυνση Εκπαίδευσης Ναυτικών).

Η πράξη εντάσσονται στον Άξονα προτεραιότητας 4 ««Ενίσχυση υποδομών εκπαίδευσης, υγείας και πρόνοιας» του Ε.Π. Ιόνια Νησιά 2014-2020» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ).

 

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Στείλετε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt
Click to listen highlighted text!