Εκδήλωση με θέμα “Καινοτομία και Δημιουργικότητα: Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τη Νέα Γενιά”- Τετάρτη 28/2/2028 Κέρκυρα

Εκδήλωση με θέμα “Καινοτομία και Δημιουργικότητα: Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τη Νέα Γενιά”- Τετάρτη 28/2/2028 Κέρκυρα

2076

POSTER-01

 

 

Εκδήλωση με θέμα «Καινοτομία και Δημιουργικότητα: Προκλήσεις και Ευκαιρίες για τη Νέα Γενιά» διοργανώνει αύριο Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2018 και ώρα 18.30 στο αμφιθέατρο 2 του Τμήματος Ιστορίας του Ιονίου Πανεπιστημίου (οδός Ιωάννου Θεοτόκη) η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Ε.Π. Ιονίων Νήσων και η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων.

Η εκδήλωση απευθύνεται στους φοιτητές και μαθητές, στους εκπαιδευτικούς και τους επιχειρηματίες αλλά και σε κάθε ενδιαφερόμενο και έχει στόχο να ευαισθητοποιήσει και να ενημερώσει τους νέους για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που δημιουργεί για το μέλλον τους η δημιουργική και καινοτομική σκέψη.

Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως εισηγητές οι:

  • Nικόλαος Σκίκος, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής
  • Αργύρης Τζικόπουλος, Διευθυντής Σωματείου Επιχειρηματικότητας Νέων
  • Αντα Πατέλη, αναπλ. Καθηγήτρια Τμ. Πληροφορικής Ιονίου Πανεπιστημίου.

Θα γίνει επίσης παρουσίαση των επιχειρήσεων Corfuland και Salty Bag από εκπροσώπους τους, ως επιτυχημένες εφαρμογές μιας καινοτόμου ιδέας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα βραβευτούν οι μαθητικές ομάδες του Γυμνασίου Φαιάκων και του Εσπερινού ΕΠΑΛ Κέρκυρας οι οποίες κέρδισαν το 1ο βραβείο στον 1ο Μαθητικό Διαγωνισμό Καινοτομίας και Δημιουργικότητας Ιονίων Νήσων 2017.

Υπενθυμίζεται ότι τον διαγωνισμό συνδιοργάνωσαν η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, το Επιμελητήριο Κέρκυρας και το Ιόνιο Πανεπιστήμιο με την υποστήριξη του ΤΕΕ/Τμήμα Κέρκυρας και της Πανελλήνιας Ένωσης Καθηγητών Πληροφορικής υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Στείλετε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt
Click to listen highlighted text!