Έναρξη δημόσιας διαβούλευσης για το έργο «Μελέτη για την εκπόνηση στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου»

ZAN60_smoxx_Shutterstock

 

Στο πλαίσιο της κατάρτισης μελέτης για την εκπόνηση στρατηγικής Ολοκληρωμένης Χωρικής Επένδυσης (ΟΧΕ) στην Περιφερειακή Ενότητα Ζακύνθου, σας αποστέλλουμε περιληπτική έκθεση, που παρουσιάζει

  1. Τη λογική της ΟΧΕ για την ΠΕ Ζακύνθου,
  2. Την Περιοχή Παρέμβασης,
  3. Τα προβλήματα και τις ανάγκες της Περιοχής Παρέμβασης, στα οποία εστιάζει η λογική της συγκεκριμένης ΟΧΕ και τέλος
  4. Το όραμα της στρατηγικής της ΟΧΕ, όπως συστηματοποιείται με τους άξονες προτεραιότητας και τους ειδικούς στόχους αυτής

με σκοπό να γνωστοποιηθούν οι στόχοι και η λογική της ΟΧΕ για την ΠΕ Ζακύνθου στους εμπλεκόμενους τοπικούς φορείς και να ανατροφοδοτηθεί η συνέχιση της μελέτης με τις δικές τους απόψεις, ιδέες και προτάσεις για συγκεκριμένες δράσεις και έργα.

Λαμβάνοντας υπόψη τα ανωτέρω, καλούμε τους φορείς να συμμετάσχουν στη δημόσια διαβούλευση για την εκπόνηση της στρατηγικής της ΟΧΕ Ζακύνθου υποβάλλοντας προτάσεις που αφορούν το πεδίο της αρμοδιότητάς τους. Για το σκοπό αυτό αποστέλλουμε συνημμένα ειδικό ερωτηματολόγιο, η συμπλήρωση του οποίου κρίνεται απαραίτητη, ώστε να λάβουμε γνώση των προτεινόμενων έργων και δράσεων και να εμπλουτίσουμε το περιεχόμενο της Μελέτης.

Η συμμετοχή όλων κρίνεται απαραίτητη προκειμένου να διατυπωθούν προτάσεις με στόχο την πληρέστερη διαμόρφωση της Στρατηγικής ΟΧΕ για τη Ζάκυνθο. Παρακαλείσθε, επίσης, να προωθήσετε το ερωτηματολόγιο και σε λοιπούς φορείς και εκπροσώπους φορέων, οι οποίοι εμπλέκονται στα ζητήματα της Περιοχής Παρέμβασης, όπως αυτή παρουσιάζεται, και μπορούν – κατά την γνώμη σας – να συμβάλλουν παραγωγικά στην διαδικασία σύνταξης ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού Σχεδίου Δράσης της ΟΧΕ της ΠΕ Ζακύνθου.

Τα ερωτηματολόγια και οι προτάσεις θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στο email: ΟΧΕ.zante@pin.gov.gr και η συμπλήρωσή τους συνιστά προϋπόθεση συμμετοχής των ενδιαφερόμενων φορέων στις τεχνικές συναντήσεις, που θα λάβουν χώρα το Σεπτέμβριο στο πλαίσιο τη δημόσιας διαβούλευσης.

Η προθεσμία υποβολής προτάσεων παρατείνεται έως τη Δευτέρα 31/8/2020.

Για πληροφορίες ή διευκρινίσεις επί των εγγράφων ή της διαδικασίας παρακαλούμε να απευθύνεστε στην κυρία Δανάη Λιοδάκη (Στέλεχος της Ομάδας Έργου της Αναδόχου Μελετητικής Εταιρίας «ΑΤ Management») με στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ.: 210 3239273, Email: OXE.zante@pin.gov.gr

 

Στους παρακάτω συνδέσμους θα βρείτε:

το ερωτηματολόγιο σε μορφή pdf: QUESTIONNAIRE_ZAK

το ερωτηματολόγιο σε μορφή doc: QUESTIONNAIRE_ZAK

την περίληψη του σχεδίου δράσης: SUMMARY

 

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!

Στείλετε μας το μήνυμά σας και θα σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατόν.

Not readable? Change text. captcha txt
Click to listen highlighted text!